Cum să îți alegi sutienul #2

Hello beauties,

În articolul trecut am început discuția despre sutiene și cum le alegem pe cele potrivite corpului nostru. Astăzi vom continua pe aceeași temă, dar vă voi da soluții pentru ținutele în care un sutien clasic nu se potrivește.

Bra 1

Pentru produsele prezentate, click pe imagine 🙂

  1. Decolteu adânc

Un decolteu adânc lasă sutienul la vedere, ceea ce nu este deloc elegant. Din fericire, cineva s-a gândit la asta și a inventat aceste sutiene V. O altă variantă, atunci când ai un decolteu adânc, este să nu porți sutien, dar e de preferat să aplici această strategie la hainele care sunt dintr-un material mai dur.

2. Umerii goi

Clar… ai nevoie de un sutien fără bretele. Alege unul mai lat în partea de jos. Va susține mai bine greutatea sânilor. Dacă nu ai totuși un sutien fără bretele, poți folosi unul cu bretele detașabile. Desfă una dintre bretele din ambele părți, iar pe cealaltă doar din față. Acum ai o singură bretea prinsă în spate. Dă-o pe sub cupele sutienului și prinde-o în partea opusă, tot în spate. Va susține mai bine așa. Altă variantă ar fi să folosești un sutien bandeau fie singur, fie peste sutienul cu bretele detașabile.

3. Decupat pe lateral

Acest croi lasă sutienul la vedre în spate. Din fericire există mai multe variante ca să eviți asta. Prima este să îți iei un sutien special. A doua este să apropii bretelele cu aceste mici bucățele de plastic care se găsesc în magazine, cu un ac de siguranță sau chiar o agrafă de birou. A treia variantă este să-ți scoți bretele din spate și să le inversezi locul. Astfel ele o să formeze un X pe spate și nu se vor mai vedea.

bra 2

4. Spate îngust

În cazul în care bucățica de material care îți acoperă spatele este foarte subțire, nu mai ai încotro decât să îți iei un sutien special conceput, unul fără bretele sau unul bandeau.

5. Decolteu pe spate

Poți achiziționa un mic ajutor. El vine sub forma unei benzi care are la capete, asemenea sutienului, moș și babă. Aceasta se prinde de un capăt al sutienului, se înfășoară pe abdomen, iar apoi se prinde cu cealaltă parte de capătul opus. Ce face mai exact? Îți trage parte din spate a sutienului în jos ca să nu se mai vadă atunci când ai o haină cu spatele gol.

6. Pe după gât

Și în acest caz ai mai multe variante: sutien special conceput pentru asta, sutien fără bretele, sau sutien cu bretele detașabile. În ultimul caz trebuie să renunți la una dintre bretele, iar pe cealaltă să o prinzi, după gât, doar în față.

bra 3

7. Un singur umăr

Aici lucrurile sunt destul de simple. Un singur umăr = o singură bretea. Nu susține ca două, dar este mai bine decât nimic. În funcție de croiul hainei poți aranja și breteaua astfel încât să nu se vadă.

8. Sutienul invizibil

În cazul în care niciunul dintre sutienele prezentate până acum nu te ajută, mai este totuși o speranță. Există câteva sutiene confecționate din material textil sau silicon, care se lipesc de piele și acoperă doar zona sânilor.

9. Sutiene bandeau

Spre deosebire de celelalte sutiene, acestea pot fi lăsate la vedere. Ele sunt parte din compoziția outfit-ului și nu deranjează vizual, ba chiar dimpotrivă. Asortează-le la ținută și nu mai sta cu grija faptului că ți se vede sutienul.

Remember: You are beautiful…

output_mrXH17

Reclame

4 gânduri despre &8222;Cum să îți alegi sutienul #2&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s