Corp real #3

Hello beauties,

Nu vreau să credeți că dacă aveți o anumită siluetă trebuie să vă îmbrăcați de fiecare dată la fel; Că există combinații limitate de haine care să vă avantajeze. Dimpotrivă, fiecare siluetă poate fi pusă în valoare prin o multitudine de combinații. Variantele sunt aproape nelimitate. Așadar, pentru astăzi, voi folosi același model pe care l-am folosit pentru „Corp real #1”.

REAL BODY2

Șablonul folosit pentru aceasta schiță este de pe http://tracingrealbodymodels.org/

Știu că v-am spus data trecută că ar trebui să vă marcați talia. Asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura de piese vestimentare care au volum în partea de sus. Trebuie doar să știți cu ce să le asortați. Ca o regulă generală, evitați să purtați doar haine care dau volum. Dacă aveți o capă, purtați-o cu niște pantaloni mai strâmți. Dacă vă plac fustele largi, cu pliuri, optați pentru ceva mai mulat în partea de sus. De asemenea, cu asemenea haine este de preferat să purtați tocuri sau platforme.

O să spun asta până când o să ajungă o regulă general acceptată. NU mai purtați doar haine negre și largi. Văd atât de multe femei frumoase, care se învelesc practic în aceste haine până nu se mai vede nimic din ele. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să faceți asta. Remember: You are beautiful…

output_mrXH17

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s